Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Virtuele tour

Ben je benieuwd hoe het Jan van Brabant College er van binnen uitziet? Wil je een kijkje nemen in de verschillende lokalen en in onze keuken? Start dan snel de virtuele rondleiding. In de virtuele rondleiding kun je kijkje nemen in de gangen, de lokalen, de aula en nog veel meer. De tour begint met een korte uitlegvideo, zodat je precies weet hoe je makkelijk door de school kunt navigeren.

Pijlers van onze school

Het Jan van Brabant heeft een ontzettend breed aanbod. Bekijk hieronder de algemene informatievideo over onze school.

 

Het Jan van Brabant College – Deltaweg is een kleine, overzichtelijke school waar je gezien wordt en waar je mag zijn wie je bent.

Vanaf 2019 werken we op de Deltaweg met Deltawijs. Dit houdt in dat we werken op leerpleinen. Op die leerpleinen werk je in groepjes. Je werkt aan projecten voor de vakken Mens & Maatschappij en Natuur & Techniek. Bij Deltawijs staat jouw eigen ontwikkeling centraal. We leren je vaardigheden die belangrijk zijn op school en voor de rest van je leven. Denk aan presenteren, samenwerken, plannen, organiseren, creatief denken, denken in oplossingen etc.

De vakken Nederlands, Engels, Duits en wiskunde ontbreken natuurlijk niet. Net als Sport & Crea.

Wist je dat   wij een Brainportschool zijn  ? Dat betekent dat we veel samenwerken met bedrijven uit de buurt, zodat je de kennis uit de lessen kunt toepassen in de praktijk. 

Op het Jan van Brabant College – Deltaweg hebben we een 4-jarig mentoraat. Vanaf de brugklas tot aan het examenjaar heb je dezelfde mentor. De mentor is degene die jou en je ontwikkeling volgt en is jouw eerste aanspreekpunt. Ook voor ouders is de mentor het eerste aanspreekpunt. Per jaar voer je samen met je mentor 8 tot 10 gesprekken.

Meer informatie

Kies je voor onze school, dan kies je voor de leukste school van Helmond! Dat zeggen we niet zomaar. Dat zeggen onze leerlingen, hun ouders en de docenten die hier lesgeven. Meer weten? Bekijk dan hier de folder.