Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Medezeggenschapsraad

Bij het Jan van Brabant College luisteren we naar iedereen. Wij hebben een wettelijk voorgeschreven Medezeggenschapsraad (MR). De MR bestaat uit 8 leden uit alle onderdelen van de school. Zowel ouders, leerlingen als personeel zijn in de MR vertegenwoordigd. Omdat de medezeggenschapsraad werkt voor zowel de Gasthuisstraat als de Deltaweg, werken we op de Deltaweg met een deelraad (DMR).

Wat doet de MR?

De MR heeft instemmings- of adviesrecht over een breed scala aan schoolzaken, voor zover het niet gaat om  individuele personen. Ook kan de raad, zowel gevraagd als ongevraagd, adviezen geven. Onze school kent bovendien voor de onderwijsgroep een Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). Deze raad houdt zich bezig met zaken die voor alle scholen van belang zijn.

Samenstelling MR

MRNamen
LeerlinggeledingLuc van Bavel, Vince Meijer
OudergeledingCindy Lagarde, Arlette Rikkers - De Koning
PersoneelsgeledingEllen Lelkens (voorzitter), Marion Jacobs, Thijs van Rijsingen, Vacature

Belangstellenden

De MR en DMR vergaderingen zijn openbaar en toegankelijk voor iedere belangstellende. Het bijwonen van de vergadering door belangstellenden dient vooraf kenbaar te worden gemaakt bij de voorzitter.

Regelementen

Klik hier voor het regelement MR.                                                                          Klik hier voor het regelement deelraad.

Notulen

Hieronder kun je de notulen vinden.

Notulen 
28 maart 2024 
18 december 2023 
16 november 2023 
21 september 2023 
5 juli 2023 
31 mei 2023 
13 april 2023 
28 februari 2023 
17 januari 2023