Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Talentontwikkeling

Elke leerling heeft een of meer talenten. Wij stimuleren die talenten graag. Daarom krijgen onze leerlingen alle kansen om creatief en sportief bezig te zijn. Dat doen we o.a. met de award-programma's van de International Award for Young People en de examenvakken Tekenen en Muziek.

International Award for Young People

Vanaf de derde klas kunnen onze leerlingen meedoen aan de International Award for Young People. Dit internationale programma daagt hen uit om extra skills en vaardigheden te ontwikkelen door er 3 tot 6 maanden veel tijd aan te besteden. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om iets met muziek te doen, maar ze kunnen zich ook een sport eigen maken, zoals diepzeeduiken. Ze doen daarnaast vrijwilligerswerk bij een maatschappelijke organisatie.

Leerlingen werken samen in een expeditie in bijvoorbeeld de Ardennen of Wales. De award vervangt de maatschappelijke stage in de derde klas en laat onze leerlingen spelenderwijs internationaal samenwerken.

Meer info hierover via The International Award for Young People.