Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Mentor

Een mentor is de spil in de begeleiding van onze leerlingen. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders als het gaat om sociaal-emotionele begeleiding, studiebegeleiding en keuzebegeleiding. In samenwerking met de decaan adviseren onze mentoren bij de keuze van het schooltype, vakken of een sector. 

4 jaar dezelfde mentor

Onze leerlingen hebben hun hele opleiding dezelfde mentor: in klas 1 tot en met 4. Zo leren ze elkaar goed kennen en kan de mentor onze leerlingen op en top ondersteunen bij problemen, keuzes en hun lessen. De mentor is luisterend oor voor de leerlingen. Samen voeren ze 6 tot 8 individuele gesprekken per schooljaar.

Waarvoor kun je bij een mentor terecht?

Onze mentoren zijn leraren en leraressen die speciaal de zorg hebben voor één bepaalde groep leerlingen uit hetzelfde leerjaar. Een mentor zorgt ervoor dat leerlingen zich op school thuis voelen. Ook voor ouders zijn ze bereikbaar.