deltaweg

Onderwijs

Kwalitatief hoogstaand, uitdagend, ontdekkend, onderzoekend en ondernemend voortgezet onderwijs in Helmond en de regio: dat is het Jan van Brabant College.
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2019-2020 wordt Deltawijs ingevoerd in de brugklas van het Jan van Brabant College - Deltaweg. Het doel van deze onderwijsvernieuwing is: leerlingen uitdagen, zelf in actie laten komen en ervoor zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen. Naast kennis leren leerlingen vooral vaardigheden die hen voorbereiden op de maatschappij van morgen. Onze kleinschalige school leent zich uitstekend voor dit nieuwe onderwijsconcept waarbij we nog meer oog en aandacht hebben voor de ontwikkeling en talenten van iedere leerling.

ORION

Wij zijn lid van ORION, het Onafhankelijk Regionaal Interscolair Onderwijs Netwerk. Het netwerk bestaat uit 13 zelfstandige scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Noord- en Zuidoost-Brabant. Wij bundelen onze krachten op verschillende vlakken: van onderwijsontwikkeling tot personeelszaken en beheer.