Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Brugperiode

Elke leerling begint zijn opleiding bij ons op school met een brugperiode van 2 jaar. Dat noemen we de onderbouw. In deze brugperiode maken leerlingen kennis met elkaar, met hun leraren en hun vakken. Toepassing van wat ze leren en ontwikkeling van vaardigheden staan centraal.

Oplossingsgericht

Leerlingen werken bij ons oplossingsgericht. Ze bepalen hun eigen doel en zoeken daar oplossingen bij. Ze wachten dus niet tot een ander die oplossingen voor ze bedenkt. Leerlingen ervaren bij ons zo dat wat ze doen belangrijk is en dat er veel mogelijk is. Ze leren te vertrouwen op hun eigen kwaliteiten.

In principe blijft niemand zitten

Bij ons op school blijft in principe geen enkele leerling zitten. Iedereen kan een ononderbroken leerlijn volgen. Zo zorgen we ervoor dat elke leerling die met een positief mavo-vmbo-advies bij ons binnenkomt, na 4 jaar een diploma heeft. In de eerste 2 jaren bepalen we samen met leerlingen en ouders of een leerling op de juiste plek zit. Met onze uitgebreide aandacht voor zorg en begeleiding helpen wij onze leerlingen bij een succesvolle schoolcarrière.

Na de brugperiode

Na de brugperiode kunnen leerlingen kiezen of ze verder gaan in mavo-vmbo g/t. Met mavo-vmbo g/t kunnen ze doorstromen naar het mbo.