8 september 2021

Introductiekamp leerjaar 1



Op woensdag 8 september zijn de mentoren leerjaar 1, meneer Welten en meneer Reichrath met onze nieuwe eerstejaars op de fiets vertrokken naar groepsaccommodatie 'Ons Thuis' in Ommel, om daar de introductieweek af te sluiten met een gezellig introductiekamp. We hebben enorm veel geluk gehad met het weer.

 

Na een aantal rondes (water)spelen hebben we op woensdag om 18.00 uur de barbeque aangestoken en zijn we in de avond nog het bos ingegaan voor een actief bosspel. Donderdag zijn wij, vanwege het mooie weer, het grootste deel van de dag op Prinsenmeer geweest. Balspelen, zwemmen, kubb, waterfietsen en andere activiteiten waren allemaal mogelijk. Bij terugkomst kwam al snel de frietwagen die voor alle leerlingen een verse puntzak friet en snack klaarmaakte.  De dag werd afgesloten met een quiz en discoavond. Na het ontbijt van vrijdagochtend zijn wij voor een laatste activiteit naar de sportvelden gefietst, waarna wij in de aula van school (onder het genot van een broodje knakworst) samen de introweek afgesloten hebben.

Wij, het docententeam, kijken terug op een heel fijn, gezellig, warm en positief introductiekamp. Wij wensen onze nieuwe eerstejaars enorm veel succes en plezier toe op het Jan van Brabant College.

< Terug