Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg
5 november 2019

Een vorstelijk ontbijtVorig jaar heeft onze school het certificaat Gezonde school in ontvangst mogen nemen. Op maandag 4 november vond het nationale schoolontbijt plaats. Dit jaar mocht onze school deelnemen aan een bijzonder ontbijt. De gemeente Helmond had namelijk iets te vieren! Het was namelijk de 5e keer dat het traditionele burgemeestersontbijt plaatsvond tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt. Om van dit eerste lustrum iets speciaals te maken, hadden ze dit jaar gekozen voor een bijzondere locatie.

Namens burgemeester Elly Blanksma en wethouder Cathalijne Dortmans én het bestuur van Jibb+, nodigden ze ons uit voor een vorstelijk ontbijt met de burgemeester en wethouder in Kasteel Helmond. De gemeente Helmond is er trots op dat het inmiddels 21 Gezonde scholen telt. 15 Gezonde basisscholen, 4 voortgezet onderwijs scholen en 2 MBO’s.

Iedere Gezonde school van Helmond mocht zes leerlingen meenemen met 1 begeleider. Mevr. Bekker (coördinator Gezonde School) heeft samen met de leerlingen genoten van deze leuke bijeenkomst en een goed verzorgd ontbijt.

< Terug