Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg
17 januari 2020

Deltawijs ExperienceZelf aan de slag bij Deltawijs Experience

 

Woensdag 15 januari ontvingen we enthousiaste groep 8-leerlingen voor onze Deltawijs Experience. Ze konden zélf ervaren hoe het is om in groepjes aan een project te werken op onze school.

 

De leerlingen werden in twee groepen verdeeld. De eerste groep ging op het leerplein Mens & Maatschappij aan de slag met een opdracht over specerijen. Ze gingen in drietallen op onderzoek: ruiken, proeven, op internet zoeken, meten en rekenen. Geschiedenis, economie én aardrijkskunde kwamen aan bod. Wat werd er goed samengewerkt!

 

De andere groep ging bij Natuur & Techniek een thermosfles maken. Na een korte uitleg samen bedenken welke materialen daarvoor het meest geschikt zijn en daar per groepje een eigen creatie van maken. Vervolgens met een thermometer checken en timen of het ook echt werkt. En dat deed het! Een goed staaltje teamwork.

 

We bedanken alle kinderen die zijn geweest voor hun interesse en we zien jullie graag terug op onze school bij de open dag en de inschrijvingen!

< Terug