17 april 2018

Bronzen Award expeditie



Afgelopen weekend ( 14 en 15 april ) heeft weer de bronzen Award expeditie plaatsgevonden in de Ardennen ( helaas waren er op het laatst 2 afvallers ). De 2 groepen van 5 personen vertrokken op zaterdagmorgen 9.30 uur vanuit Maboge voor hun expeditie van min. 24 km naar Houffalize. Het is een weekend geworden met overdag prachtig weer maar 's nachts toch flink wat regen waardoor de groepen het niet helemaal droog hebben gehouden maar de sfeer werd er niet minder om. Op de zaterdag hadden beide groepen hun zwaarste dag maar doordat er weinig fout gelopen werd waren beide groepen rond 17.00 uur op hun overnachtingsadres. Het opstaan was bij een groep op zondag wat moeilijker maar uiteindelijk waren beide groepen mooi op tijd in Houffalize en werden ze daar door ouders en begeleiders feestelijk onthaald. Sommigen zaten nog vol energie maar anderen waren toch blij dat ze er waren. Nadat iedereen nog een lekker frietje met wat lekkers had gekregen ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis.
De Award activiteiten zijn nu bijna afgerond en op woensdag 27 juni zal in een feestelijke ambiance de presentaties van de groepen zijn en de uitreikingen van de oorkondes, medailles en speldjes, dus groepen ga aan de slag met de voorbereiding van de presentaties en maak er een spetterend optreden van met veel actie op het podium.
 
Iedereen complimenten voor de goede expeditie, succes met de presentaties en je kunt al na gaan denken over een volgende zilveren Award in leerjaar 4.
 
Groeten van een tevreden coördinator,
Dick Seijkens
 
< Terug