deltaweg
13 februari 2019

Terugblik Open Dag 10 februariWe kijken terug op een gezellige en goed bezochte open dag op het Jan van Brabant College – Deltaweg.

Natuurlijk stond ons nieuwe onderwijsconcept Deltawijs in het middelpunt van de belangstelling tijdens deze open dag. Basisschoolleerlingen en hun ouders konden deelnemen aan diverse mini-projectjes die we in de lokalen hadden opgesteld. De verbanden in de drie leergebieden Mens & Maatschappij, Natuur & Techniek en Sport & Creativiteit werden daarbij uitgelegd. Ook de moderne vreemde talen, werken met het Chromebook, Nederlands en Wiskunde kwamen aan bod.

In een ander lokaal werd tijdens een korte presentatie meer uitleg gegeven over Deltawijs in het algemeen, wat de rol van mentor, coach en expert is en waarom het getal DRIE vaak terugkomt in Deltawijs. Een gedeelte van de nieuwbouw was speciaal voor deze dag opengesteld zodat we de bezoekers alvast een kijkje in de toekomstige leerpleinen konden geven. De aula hadden we voor de open dag omgetoverd tot een sportparadijs. Leerlingen van de sportklas gaven hier diverse demonstraties.

Samen met enthousiaste leerlingen en het hele Deltawegteam zijn we erin geslaagd om Deltawijs en onze school goed te presenteren aan de basisschoolleerlingen uit Helmond en omgeving. We bedanken alle groep 7 en 8 leerlingen en hun ouders voor hun bezoek!

Was je niet in de gelegenheid om de open dag te bezoeken of wil je nog wat extra informatie over onze school of over Deltawijs? Je bent van harte welkom op de informatieavond van 27 februari. We starten om 19.30 uur. Heb jij je keus al gemaakt? Dan zien we je graag 12 of 13 maart  tijdens de aanmelddagen.

< Terug