2 februari 2023

Jill in Italië



Hoi,
 
Ik ben Jill Bollars en zit in klas 1c. Sinds mijn vierde jaar doe ik aan kunstrolschaatsen bij RV Olympia in Mierlo. Nu 8 jaar later komt een droom uit: ik ben geselecteerd om samen met vijf anderen van de club te trainen in Italië! 
 
Dinsdag om vier uur was het zover: inchecken op Eindhoven Airport, op naar Milaan! Met z’n zevenen vertrokken we, vier anderen waren ‘s morgens vroeg al vertrokken met de auto.
 
Om half acht ‘s avonds landden we vlak bij Milaan. Een huurauto was geregeld, en om half elf ‘s avonds kwamen we aan in Ponte di Legno. Dit ligt in Noord Italië.
 
We slapen in een hotel en ik slaap samen met Mila, Zoë en Nine op 1 kamer.
 
Gelukkig mochten we de volgende dag een beetje uitslapen. Om negen uur lekker ontbijten en daarna met z’n allen het dorpje in. Tot de lunch waren we vrij, daarna hebben we getraind tot ‘s avonds 21.00 uur. 
 
Ik ben in mijn poule de enige uit Nederland, verder alleen maar Italianen. Ik krijg les van Veronique (mijn eigen trainster uit Nederland) en van Andrea uit Italië.  Gelukkig spreekt Andrea ook Engels en helpt Veronique mij hiermee. Naast het rolschaatsen krijg ik ook ballet training en balans training. 
 
Het was een lange, maar leuke dag, morgen weer, zin in! 
 
Tot de volgende keer! Ciao!!
 
Groetjes Jill
 
< Terug