Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Zorg en begeleiding

Op onze school hebben we echt aandacht voor jou. We maken je overstap van de basisschool naar onze school zo makkelijk mogelijk. En tijdens je opleiding kun je rekenen op zorg en begeleiding van je vakdocenten, mentor, leerlingbegeleider, decaan, zorgcoördinator of een jongeren- en gezinscoach.

Onderwijs op jou gericht

Ons onderwijs sluit zoveel mogelijk aan bij wat jij kan en wilt. Dat doen we door de leerstof op een bepaalde manier in te delen, door bijzonder lesmateriaal te gebruiken en door onze manier van lesgeven aan te passen. Alle leerlingen zijn weer anders, wij richten ons op jou.

Begeleiding

Soms gaat leren even niet gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld faalangst hebben, verlegen zijn of veel aan je hoofd hebben. Allemaal dingen waardoor het op school wat lastiger kan zijn. Helemaal niet erg: wij helpen je in dat soort situaties. Dat doen we tijdens speciale begeleidingsuren. Je kunt dan hulp krijgen bij:

  • De manier waarop je de lesstof verwerkt
  • Oriëntatie op verschillende beroepen
  • Dingen die met jou als persoon te maken hebben
  • Een beperking
  • Planning van je schoolwerk