deltaweg

Voorlichting

Je schoolkamp was supertof, de musical zit erop en je hebt misschien wel met een knallend feest afscheid genomen van je basisschool. Je bent klaar voor een nieuwe stap: starten in de brugklas van onze school. Best een spannende tijd, met nieuwe vakken, nieuwe leraren en nieuwe klasgenoten. Wij maken de overstap van je basisschool naar onze school zo gemakkelijk en fijn mogelijk.

Bezoek aan onze school

Zit je in groep 8, dan kun je met je klas een bezoek brengen aan onze school. Je krijgt een rondleiding en kijkt mee bij lessen.

We houden ook voorlichtingsavonden  : je kunt dan een avond samen je ouders rondkijken bij ons op school.

Wil je uitgebreid rondneuzen op onze school? Kom dan naar onze open dag.

Persoonlijk gesprek en informatieavond

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand van ons? Maak dan samen met je ouders een afspraak. Je vader en moeder kunnen ook naar een van onze informatieavonden komen.

Kennismakingsdag

Heb je je aangemeld, dan krijg je een uitnodiging om in juni naar onze kennismakingsdag te komen. Daar leer je de andere leerlingen uit je klas kennen.

Introductiedagen

De eerste 2 dagen van het schooljaar zijn introductiedagen. Op een leuke manier maak je dan kennis met de mensen en vakken op onze school. In de eerste weken leggen we duidelijk uit wat elk vak inhoudt en hoe je het beste kunt werken. We helpen je in het begin ook met huiswerk maken.

Elke leerling heeft een eigen mentor die je je hele schooltijd begeleidt en bij wie je terecht kunt met al je vragen.