Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Voorlichting

Dit schooljaar kiezen jullie een middelbare school! Een leuke stap, maar natuurlijk ook  best wel spannend: een andere school waar je nieuwe docenten ontmoet, veel nieuwe vakken en projecten krijgt en nieuwe vrienden maakt!

In het schooljaar 2019/2020 zijn wij in leerjaar 1 gestart met Deltawijs. Met Deltawijs leer je alles wat je moet leren op mavo en vmbo-g/t. We pakken het alleen net iets anders aan. Deltawijs biedt volop de ruimte om te werken aan kennis die past bij jouw interesses en talenten. Heb jij bijvoorbeeld een creatief talent of aanleg voor programmeren en wil je daar nog beter in worden? Dan kan dat bij ons!

Maak kennis met onze school en Deltawijs!

Maak kennis met onze school en ontdek zelf wat Deltawijs inhoudt! Wij vertellen je graag meer over onze school en over Deltawijs. Je kunt zelf de sfeer op onze school ervaren. Natuurlijk mag je al je vragen stellen aan ons! Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons echt thuis voelt!

Bezoek een Deltawijs experience

Zit je in groep 8? Dan kun je een bezoek brengen aan onze school op drie woensdagmiddagen. Je ervaart dan zelf hoe leuk Deltawijs is! Deze woensdagmiddagen, onder voorbehoud, vallen op 24 februari 2021, 3 maart en 10 maart 2021. De middag duurt van 13.30 tot 15.30 uur.

Voorlichtingsavonden

Kom samen met je ouders naar een van onze voorlichtingsavonden op 25 november 2020 en op 27 januari 2021. Vanaf 19.30 uur heten we jullie van harte welkom en maken wij jullie graag wegwijs op onze school. Jullie krijgen een rondleiding door de school en we vertellen jullie alles over school en over Deltawijs! De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar groep8deltawijs@janvanbrabant.nl

I.v.m Corona gaan de voorlichtingsavonden niet door. Wij hebben een informatievideo gemaakt die u via onderstaande link kan bekijken.

Klik hier voor de informatievideo.

Online open dag

Bezoek vanaf zondag 7 februari 2021 onze online open dag tussen 11:00 en 15:00 uur en maak kennis met onze school. Ga naar onze site en klik in de slider op Online open dag

Persoonlijk gesprek en informatieavond

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand van ons? Maak dan samen met je ouders een afspraak.

Informatieavonden

De informatieavonden hebben door de Coronamaatregelen niet kunnen doorgaan. Wel heeft er een digitale informatieavond plaatsgevonden. Deze informatie is te vinden op onze site. Klik HIER om naar de informatiepagina te gaan.

Kennismakingsmiddag

Heb je je aangemeld, dan krijg je een uitnodiging om op 10 juni 2021 naar onze kennismakingsmiddag te komen. Daar leer je de andere leerlingen uit je mentorgroep en je mentor kennen.

Introductiedagen

De eerste 3 dagen van het schooljaar zijn introductiedagen. Op een leuke manier maak je dan kennis met iedereen op je nieuwe school!  In de eerste weken leggen we duidelijk uit wat Deltawijs inhoudt en hoe je het beste kunt werken!