Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Voorlichting

Dit schooljaar kiezen jullie een middelbare school! Een leuke stap maar natuurlijk ook  best wel spannend: een andere school waar je nieuwe docenten ontmoet, veel nieuwe vakken en projecten krijgt en nieuwe vrienden maakt!

In schooljaar 2019/2020 zijn wij in leerjaar 1 gestart met Deltawijs. Met Deltawijs leer je alles wat je moet leren op een mavo en vmbo-g/t: we pakken het alleen net iets anders aan. Deltawijs biedt volop de ruimte om te werken aan kennis die past bij jouw interesses en talenten. Heb jij bijvoorbeeld een creatief talent of aanleg voor programmeren en wil je daar nog beter in worden? Dan kan dat bij ons!

Maak kennis met onze school en Deltawijs!

Maak kennis met onze school en ontdek zelf wat Deltawijs inhoudt! Wij vertellen je graag meer over onze school en Deltawijs  en je kunt zelf de sfeer op onze school ervaren. Natuurlijk mag je al je vragen stellen aan ons! Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons echt thuis voelt!

Bezoek

Zit je in groep 8, dan kun je met je klas een bezoek brengen aan onze school. Je krijgt een rondleiding en ervaart zelf hoe leuk Deltawijs is!

Voorlichtingsavonden

Kom samen met je ouders naar een van onze voorlichtingsavonden op 25 november 2020 en op 27 januari 2021. Vanaf 19.30 uur heten we jullie van harte welkom en maken wij jullie graag wegwijs op onze school. Jullie krijgen een rondleiding door de school en we vertellen jullie alles over school en over Deltawijs! De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Meld je aan door een mailtje te sturen naar groep8deltawijs@janvanbrabant.nl

Open dag

Bezoek op zondag 7 februari 2021 onze open dag tussen 11:00 en 15:00 en maak kennis met onze school.

Persoonlijk gesprek en informatieavond

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met iemand van ons? Maak dan samen met je ouders een afspraak.

Kennismakingsdag

Heb je je aangemeld, dan krijg je een uitnodiging om in juni naar onze kennismakingsdag te komen. Daar leer je de andere leerlingen uit je mentorgroep kennen.

Introductiedagen

De eerste 3 dagen van het schooljaar zijn introductiedagen. Op een leuke manier maak je dan kennis met iedereen op je nieuwe school!  In de eerste weken leggen we duidelijk uit wat Deltawijs inhoudt en hoe je het beste kunt werken!