Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Talentontwikkeling

Zo mooi zingen dat elke coach van The Voice zou draaien, volleyballen op Olympisch niveau of de sterren van de hemel dansen: iedereen heeft wel een talent. Bij ons krijg je alle kansen om creatief en sportief bezig te zijn. Bijvoorbeeld tijdens Jan van Brabant’s got talent en de International Award for Young People en de examenvakken Tekenen en Muziek.

Jan van Brabant’s got talent

Binnen onze school organiseren we veel rond sport en creativiteit. Bij ons krijg je een podium, letterlijk. Tijdens Jan van Brabant’s got talent, een feestavond voor de hele school en je ouders, laat je je kunsten zien op het podium.

International Award for Young People

Vanaf de derde klas kun je meedoen aan de International Award for Young People. Dit internationale programma daagt je uit om extra skills en vaardigheden te ontwikkelen door er 3 tot 6 maanden veel tijd aan te besteden. Je kunt ervoor kiezen om iets met muziek te doen. Of je gaat voor een sport, zoals diepzeeduiken. Daarnaast doe je een tijdje vrijwilligerswerk. Samen met je klasgenoten werk je in een expeditie in bijvoorbeeld de Ardennen of Wales.