Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
deltaweg

Brugperiode

Je begint je opleiding bij ons op school met een brugperiode van 2 jaar. Dat noemen we de onderbouw. In de brugperiode maak je kennis met je medeleerlingen, met je leraren en je vakken. Het toepassen van wat je leert, is het belangrijkste.

Gericht op oplossingen

Bij ons werk je oplossingsgericht. Dat betekent dat je je eigen doel bepaalt en daar oplossingen bij zoekt. Je wacht dus niet zomaar tot iemand voor jou die oplossingen bedenkt. Zo ervaar je dat wat je doet belangrijk is en dat er veel kan. Je krijgt vertrouwen in wat je zelf kan en in je hebt.

In principe blijft niemand zitten

Bij ons op school blijft in principe geen enkele leerling zitten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen die met een positief mavo-vmbo-advies bij ons binnenkomt, na 4 jaar een diploma heeft. In de eerste 2 jaren bepalen we samen met jou en je ouders of je op de juiste plek zit. Met onze uitgebreide aandacht voor zorg en begeleiding helpen wij je bij een succesvolle schoolcarrière.

Na de brugperiode

Na de brugperiode kun je kiezen of je verder gaat met mavo-vmbo g/t of mavo-top. Mavo-top bereidt je voor op de havo, met mavo-vmbo g/t kun je doorstromen naar het mbo.